Fun Thrills Weert

Kinderarrangement

Bij Fun Thrills hebben we ook voor kinderen diverse bijzondere programma’s in elkaar gezet. Wij houden wel van een sportieve uitdaging of een gekke activiteit, jullie ook?

Of je nou in een bepaald thema wilt werken, of liever door ons verrast wordt; wij gaan graag voor jullie aan de slag. Al naar gelang de leeftijd van de deelnemers, zetten wij een onvergetelijk programma in elkaar. Wie er niet bij kan zijn, wordt gegarandeerd super jaloers!

Jarig, of jarig geweest of gewoon zin in een te gek kinderfeest? Geen leukere reden om dit bij Fun Thrills in Weert te komen doen! De kinderen kunnen zich lekker uitleven,  kortom: er is veel om je op te verheugen!

De wensen van onze jonge gasten staan bij Fun Thrills voorop. We doen ons best om het ze helemaal naar de zin te maken. We kunnen verschillende activiteiten combineren en maken onze jonge gasten vast blij met onbeperkt ranja en iets lekkers.

Wil je meer informatie over een kinderarrangement bel ons dan gerust op +31 (0)495 – 54 55 33 of mail naar: info@fun-thrills.nl

Direct boeken

Opvragen van beschikbaarheid binnen 24 uur
Bel +31(0)495 – 545533

Fun Thrills heeft de gaafste activiteiten uit de omgeving. Hieronder hebben wij onze activiteiten voor jou in overzichtelijke categorieën gezet zodat je in een paar eenvoudige stappen bij een leuke, verrassende activiteit terechtkomt. Fun Thrills is ook de overkoepelende naam voor Escape Room Weert, Axe Throwing Weert, Outdoor Lasergamen Weert en nog veel meer.

  • Op onze eigen locatie van ca. 7.000 m2 bieden wij een ruim assortiment activiteiten aan voor jong en oud. Spannend en actief of rustig en ludiek, bij ons kan het allemaal. Kijk verder op onze site voor inspiratie en boek je uitje of neem contact op, we helpen je graag.
  • Veel van onze gekke / leuke activiteiten hebben wij voor het gemak al verwerkt in een arrangement. Maar uiteraard zijn wij heel flexibel en kunnen op jullie verzoek aan elk uitje een persoonlijk tintje geven. Mochten jullie een eigen draai willen geven aan een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeest? Laat het ons vooral weten!
  • Fun Thrills Weert heeft niet alleen de leukste activiteiten op een relaxte locatie maar ook een gezellig terras voor een drankje.
  • Wij zijn gevestigd aan de Koekoeksweg 4, 6005 NG te Weert. Voor vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer +31(0)495 - 545533 of via de mail op info@fun-thrills.nl
  • Keuze uit groot aantal activiteiten

  • Voor grote en kleine groepen

  • Gratis parkeren

  • Aanbetaling niet nodig

  • Voor jong en oud

Hey, wil je contact met ons?