CITY CHALLENGE

Met onze iPad’s in bruikleen ga je samen met je teamleden de uitdaging aan om het centrum van de stad naar keuze te ontdekken en proberen jullie via foto- en filmopdrachten, raadsels, puzzels en vragen de andere teams te verslaan.

Deze digitale hunt is ongekend spannend tot het laatste moment. Vanaf de start moeten de teams zelf bepalen welke strategie ze gaan hanteren. Gaan ze dwars door de stad heen om de meeste vragen te beantwoorden of kiezen ze zorgvuldig een prachtige route met zoveel mogelijk foto en video opdrachten uit.

De deelnemers strijden, verdeelt in teams van 6-8 pers. per team, tegen elkaar om de meeste punten te verzamelen! De Gamemaster zal live alle opdrachten jureren.

Onderling hilarische gadgets of tekst berichten versturen behoort tevens tot de mogelijkheden.

Heb je nog vragen bel ons dan gerust op +31 (0)495 – 54 55 33
of mail naar: info@fun-thrills.nl

Wij starten en sluiten dit arrangement op een nader te bepalen locatie in een stad naar keuze.

Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst + uitleg game, start game (duur 2 uur), prijsuitreiking + bekijken foto- en video materiaal.
(mogelijkheid tot horeca arrangement)

Tarieven van het arrangement

  • Prijs vanaf € 27,50 p.p.
  • Op iedere locatie door heel Europa te spelen
  • Toevoegen / aanpassen van vragen en opdrachten is mogelijk
  • Minimaal aantal deelnemers 12 personen
  • Na afloop foto / film rapportage van uw challenge

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief horeca en locatie kosten

ACTIE
✭ ✭ ✩ ✩ ✩
TEAMBUILDING
✭ ✭ ✭ ✭ ✭
INSPANNING
✭ ✭ ✩ ✩ ✩
LUDIEK
✭ ✭ ✭ ✭ ✩

Inclusief:

  • Professionele gamemaster
  • iPad’s in bruikleen
  • Personaliseren van spel
  • Koffer met spelbenodigdheden
  • Meerdere spelvarianten mogelijk

De Challenge

Stel je eens voor: 40 collega’s van een telecombedrijf verdeeld over 6 teams wandelen onrustig in de omgeving van de markt in jullie stad. Carla, van de afdeling Sales, roept fanatiek: “Geef mij die iPad eens”. Snel drukt zij op de real-time score-button. “We staan vierde… Dat kan niet… We moeten team 1 dwarsbomen!”.

Op het scherm ziet Carla een actuele kaart van het centrum. Ze weet nu precies waar de andere teams zich bevinden en waar de opdrachten zijn. Op de iPad ziet ze dat team 1 bijna bij een volgende opdracht is. “Laten we snel onze filmopdracht afmaken en naar de Gamemaster sturen.

Daarna saboteren we de iPad van team 1 door ze een gebroken scherm te geven.
Ik weet zeker dat we over 15 minuten bovenaan staan!”.

Praktische zaken

Zijn onze activiteiten aan een bepaalde locatie gebonden?
Nee. Samen met u bekijken wij graag de locatiemogelijkheden bij u in de buurt. Ook suggesties van uw kant zijn van harte welkom. Heeft u een eigen locatie, dan zou dit een van de opties kunnen zijn. Fun Thrills is altijd bereid met u mee te denken. Houdt u wel rekening met eventuele extra kosten zoals locatiekosten, organisatiekosten, reiskosten, etc.

Hoe gaat het verder na een offerteaanvraag?
Allereerst nemen wij persoonlijk contact met u op om al uw ideeën en suggesties door te nemen en om eventuele vragen van onze kant met u te bespreken. Zo nodig maken wij graag een afspraak met u om alle details door te spreken en ervoor te zorgen dat ons concept naadloos aansluit bij uw bedrijf, organisatie of groep. Daarna sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte.

Moeten we zelf iPad’s meenemen?
Bij al onze programma’s wordt een iPad voor het team (in bruikleen) door Fun Thrills verzorgd.

Hoe groot zijn de teams bij een spel?
Over het algemeen streven wij ernaar om teams te maken van 6 t/m 8 personen. Het kan echter voorkomen dat er tot 10 personen in een team zitten, in het geval van (zeer) grote groepen. Wij maken gebruik van iPad’s om uw belevenis zo spectaculair mogelijk te maken.

Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers.
Het spel kan zeker gespeeld worden met minder personen. We houden voor ieder arrangement een minimaal aantal personen aan, dus er is sprake van een minimum tarief. Maar overleg van te voren met ons! Vrijwel alles is mogelijk bij Fun Thrills.

We hebben internationale deelnemers, zijn de programma’s mogelijk in andere talen?
Ja, al onze programma’s zijn ook te reserveren in het Engels en in het Duits. Andere talen kunnen ook tegen een meerprijs! Denk hierbij aan: Frans, Spaans of Italiaans.

Hoe is het gesteld met de begeleiding tijdens de organisatie?
Fun Thrills verzorgt uw evenement van A tot Z. Onze teamleiders houden u continu op de hoogte over de vorderingen en zorgen ervoor dat het geheel aansluit bij uw wensen en behoeften. Samen met u maken wij een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten!

Kunnen we ook eigen vragen / opdrachten toevoegen?
Bij het boeken van een evenement heeft u de mogelijkheid om deze toe te voegen, na het aanvragen van een offerte zal een medewerker van Fun Thrills contact met u opnemen om deze optie te bespreken. Alle programma’s bieden de mogelijkheid om uw eigen inbreng tot uiting te laten komen. Zo kunt u denken aan een eigen foto opdracht of een reeks met (meerkeuze) vragen over de deelnemers of gewoon algemene vragen over uw bedrijf bijvoorbeeld.

Wat als het regent?
Regen is een product van de condensatie van atmosferische waterdamp die op het aardoppervlak wordt afgezet. Het vormt zich wanneer afzonderlijke druppels water uit wolken naar het aardoppervlak vallen.

Het weer in Nederland is erg onvoorspelbaar en kan soms het gevoel geven dat een uitje niet door kan gaan. Toch valt dit in de praktijk erg mee! Zeker voor de actieve invulling is het weer eigenlijk zelden een spelbreker. Wij leveren de iPads met een goede bescherming tegen de regen en proberen u altijd een alternatief te bieden indien u ervoor kiest om toch liever binnen te blijven.