Fun Thrills Weert

Personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren? Fun Thrills helpt bij de organisatie. Het regelmatig organiseren van een personeelsuitje leidt tot een positieve sfeer op de werkvloer. Een personeelsuitje is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten en om  collega´s op een andere manier te leren kennen.

Wil je op pad met het hele bedrijf, maar is het lastig om voor iedereen een geschikt programma te vinden? Bij Fun Thrills zijn er voor zowel de jonge als de iets ‘charmantere’ collega’s genoeg activiteiten te doen. Bijna niets is ons te gek en we zijn flexibel genoeg om indien gewenst een leuke, persoonlijke twist toe te voegen aan het programma.

Laat je je graag door ons verrassen, of wil je graag inspraak op de best passende mogelijkheden. Uiteraard kan dat allebei. Bel of mail ons zodat we samen een optimaal programma kunnen samenstellen.

Wil je meer informatie over een personeelsuitje bel ons dan gerust op +31 (0)495 – 54 55 33 of mail naar: info@fun-thrills.nl

Direct boeken

Opvragen van beschikbaarheid binnen 24 uur
Bel +31(0)495 – 545533

Fun Thrills heeft de gaafste activiteiten uit de omgeving. Hieronder hebben wij onze activiteiten voor jou in overzichtelijke categorieën gezet zodat je in een paar eenvoudige stappen bij een leuke, verrassende activiteit terechtkomt. Fun Thrills is ook de overkoepelende naam voor Escape Room Weert, Axe Throwing Weert, Outdoor Lasergamen Weert en nog veel meer.

  • Op onze eigen locatie van ca. 7.000 m2 bieden wij een ruim assortiment activiteiten aan voor jong en oud. Spannend en actief of rustig en ludiek, bij ons kan het allemaal. Kijk verder op onze site voor inspiratie en boek je uitje of neem contact op, we helpen je graag.
  • Veel van onze gekke / leuke activiteiten hebben wij voor het gemak al verwerkt in een arrangement. Maar uiteraard zijn wij heel flexibel en kunnen op jullie verzoek aan elk uitje een persoonlijk tintje geven. Mochten jullie een eigen draai willen geven aan een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeest? Laat het ons vooral weten!
  • Fun Thrills Weert heeft niet alleen de leukste activiteiten op een relaxte locatie maar ook een gezellig terras voor een hapje / drankje of lekkere barbecue.
  • Wij zijn gevestigd aan de Koekoeksweg 4, 6005 NG te Weert. Voor vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer +31(0)495 - 545533 of via de mail op info@fun-thrills.nl
  • Keuze uit groot aantal activiteiten

  • Voor grote en kleine groepen

  • Gratis parkeren

  • Aanbetaling niet nodig

  • Voor jong en oud

Hey, wil je contact met ons?