Bow Tag

Bow Tag: een spannend uitje!

Tarieven:

Instructie (ca. 15 min) + 2 x 15 minuten spelen
€ 15,00 p.p.
incl. BTW voor groep van 6 tot 8 personen
€ 12,50 p.p. incl. BTW voor groep van 9 tot 12 personen

Instructie (ca. 15 min) + 4 x 15 minuten spelen
€ 20,00 p.p.
incl. BTW voor groep van 6 tot 8 personen
€ 17,50 p.p. incl. BTW voor groep van 9 tot 12 personen

Kun jij met extreme precisie je tegenstander uitschakelen? Dan is dit wat voor jou!

Bow Tag kunnen we het beste omschrijven als een spannende kruising tussen trefbal en paintball. Je speelt het alleen wél met pijl en boog, super stoer dus! Doordat de pijlen zijn uitgerust met foam-tops wordt het spel zonder pijn of  blauwe plekken gespeeld. Om het gezicht te beschermen krijgt iedereen een paintballmasker op. We zorgen er voor dat jullie veiligheid voorop staat.

Bewapend met een boog en pijlen beginnen we op het instructieveld. Daar kunnen we jullie Bow Tag kwaliteiten testen. Zodra jullie dit onder de knie hebben, gaat het echte spel beginnen! We maken teams en dagen jullie uit voor een spannende strijd.

Elk team begint op een deel van het ingerichte terrein en heeft als doel de vlag van de tegenpartij te veroveren. Dat wordt jullie natuurlijk niet al te makkelijk gemaakt! Met jullie beperkte aantal pijlen moeten jullie  je over het speelveld bewegen om steeds nieuwe munitie te vinden! In het veld zijn verschillende objecten geplaatst waarmee je een aanval kunt afweren, maar let op: de tegenpartij gaat natuurlijk óók voor de overwinning en zal er alles aan doen om als winnaar uit de strijd te komen.

Het bepalen van een goede strategie kan zéker helpen bij dit actieve en uitdagende spel. Weten jullie als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? Dan gaan jullie als winnaars naar huis!

Heb je nog vragen bel ons dan gerust op +31 (0)495 – 54 55 33
of mail naar: info@fun-thrills.nl

Let op:

  • Personen onder (vermoedelijke) invloed van drank of drugs mogen niet deelnemen aan deze activiteit
  • Meenemen of gebruik eigen bogen en pijlen zijn niet toegestaan

Inclusief:

  • Professionele spelleider
  • Speciale bogen
  • Speciale pijlen
  • Gezichtsbescherming
  • Meerdere spelvarianten