Bow Tag

Bow Tag oftewel Archery Tag, het spannendste uitje

Tarieven:

Instructie (ca. 15 min) + 2 x 15 minuten spelen
€ 15,00 p.p.
incl. BTW voor groep van 6 tot 8 personen
€ 12,50 p.p. incl. BTW voor groep van 9 tot 12 personen

Instructie (ca. 15 min) + 4 x 15 minuten spelen
€ 20,00 p.p.
incl. BTW voor groep van 6 tot 8 personen
€ 17,50 p.p. incl. BTW voor groep van 9 tot 12 personen

Kan jij met extreme precisie de tegenstander uitschakelen? Dan is dit wat voor jou!

Bow Tag kunnen we het beste omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, alleen speel je het met pijl en boog! Super stoer dus! Doordat de pijlen zijn uitgerust met foam-tops wordt het spel zonder pijn en blauwe plekken gespeeld en om het gezicht te beschermen krijgt iedereen een paintball masker op. We zorgen er dus voor dat jullie veiligheid voorop staat.

Bewapend met een boog en pijlen gaan we eerst naar het instructieveld, zodat wij jullie Bow tag kwaliteiten kunnen testen/beoordelen. Zodra we zien dat jullie dit onder de knie hebben gaat het echte spel beginnen! We vormen 2 teams en dagen jullie uit voor een spannende strijd.

Elk team begint op een deel van het ingerichte terrein en heeft als doel de vlag van de tegenpartij te veroveren en dat wordt jullie natuurlijk niet al te makkelijk gemaakt! Elke speler krijgt namelijk maar een beperkt aantal pijlen voordat het spel begint. De spelers worden dus ‘gedwongen’ zich over het speelveld te bewegen om nieuwe munitie te vinden! In het veld zijn verschillende objecten geplaatst waarmee je een aanval kunt afweren, maar let op: de tegenpartij gaat natuurlijk, net als jullie, voor de overwinning en zal er alles aan doen om als winnaar uit de strijd te komen.

Het bepalen van een goede strategie kan dus zeker helpen bij dit actieve en uitdagende spel. Weten jullie als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? Dan gaan jullie als winnaars naar huis!

Heb je nog vragen bel ons dan gerust op +31 (0)495 – 54 55 33
of mail naar: info@fun-thrills.nl

Let op:

  • Personen onder (vermoedelijke) invloed van drank of drugs mogen niet deelnemen aan deze activiteit
  • Meenemen of gebruik eigen bogen en pijlen zijn niet toegestaan

Inclusief:

  • Professionele spelleider
  • Speciale bogen
  • Speciale pijlen
  • Gezichtsbescherming
  • Meerdere spelvarianten