Fun Thrills Weert

MYSTERY MINE

Let op: Bezoeklocatie voor deze escape room is Dries 1a, 6006 HR Weert.

  • Escape room Weert Mystery Mine

EEN VERVALLEN MIJN UIT OUDE TIJDEN

Ergens op een onverwachte plek waar niemand het ooit verwachtte.
Een onvermoede ontdekking….

Een mijn uit oude tijden, vervallen, geheimzinnig, duister …

Wie oh wie heeft deze mijn gebouwd en waarvoor?? Om de geheimen van deze mijn te achterhalen kunnen we de hulp van een nieuwe generatie dappere, slimme, capabele onderzoekers zoals jullie goed gebruiken! Wie komt er achter de geheimen van onze mijn en weet zich een weg te banen naar de uitgang.

KAMER INFORMATIE

Soort kamer: Escape room 
Capaciteit: 2 – 8 personen
Ideale bezetting: 6 personen
Doelgroep: 12 jaar en ouder
Ontsnappingstijd: 60 minuten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld / Moeilijk

Opmerking:
Wordt normaal in het donker gespeeld; naar wens kan er ook met (gedimd) licht (aan) worden gespeeld.


    NL, EN, DE

    Pin betalingen mogelijk

    Toilet aanwezig

    Entree en lounge rolstoelvriendelijk (kamer deels)

    Geschikt voor zwangeren

    Gezellige lounge

    Drankgelegenheid (alcoholvrij)


HUIS REGELS

  • Het is belangrijk dat je groep 15 minuten vóór het spel aanwezig is. Je krijgt dan een korte speluitleg. Is je groep te laat? Dan zijn we genoodzaakt om wat van de tijd af te halen, om ervoor te zorgen dat de groep ná jullie gewoon op tijd kan beginnen.
  • In de ontvangstruimte van onze Escape Room zijn er faciliteiten voor het ophangen van jassen en staan er afsluitbare lockers voor waardevolle spullen zoals tassen, telefoons, portemonnees e.d.. Escape Room Weert is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging aan persoonlijke eigendommen.
  • Onder invloed van drank en/of drugs spelen is niet toegestaan, je krijgt dan geen toegang tot de kamer.
  • In principe loop je geen gevaar bij Escape Room Weert, maar er kan altijd iets gebeuren. Het is belangrijk dat je weet dat je het spel op eigen risico speelt. Escape Room Weert is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade en/of letsel.
  • Moedwillig dingen forceren, stuk slaan, of kapot maken is niet toegestaan. De kosten die we moeten maken om de boel weer te repareren zullen worden verhaald op de groep.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is een escape room?
Een escape room is een spel dat je met vrienden/collega’s/familie kunt spelen. Samen worden jullie in een ruimte opgesloten, waarna je 60 minuten de tijd krijgt om allerlei opdrachten te voltooien waardoor je uit de ruimte kunt ontsnappen. De ruimte waarin je wordt opgesloten ligt vol met raadsels, puzzels, vraagstukken en nog veel meer mysterieuze zaken die jullie allemaal moeten ontrafelen. De tijd tikt ondertussen door. Het is spannend en gezellig tegelijkertijd. Een compleet nieuwe ervaring!

Met hoeveel personen kunnen we in één ruimte spelen?
Een standaard escaperoom is geschikt voor 2 tot 8 personen. De leukste groepsgrootte voor de escape room is een groep van 4 tot 8 personen. Wij raden maximaal 8 personen aan omdat anders de samenwerking lastiger zal zijn en dat kan invloed hebben op het spel. Onze battle escaperoom is geschikt voor 6 tot 24 personen.

Is het griezelig?
Het thema van de kamers is sfeervol en passend bij de kamer. Dit houdt in dat wij schrikmomenten niet uitsluiten, maar extreme horror effecten zijn niet gebruikt in de kamers.  Een escape room is een spannende ervaring, maar je hoeft nergens (echt) bang voor te zijn. De deur van de kamer gaat dicht, maar er zit een noodknop zodat je er altijd uit kunt. Daarnaast kijken wij met video camera’s continue met je mee.

Moet ik heel slim zijn?
Je hebt allerlei talenten nodig om uit de escape room te ontsnappen, een combinatie van slimheid, creativiteit en goed samen kunnen werken is handig! Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om een puzzel op te gaan lossen, dan lukt het vanzelf. Als wij merken dat jullie vastzitten, dan zijn wij er om jullie verder op weg te helpen met een paar hints. Ons doel is namelijk dat jullie een onvergetelijke ervaring bij onze escape rooms mee maken en er nog lang over nakletsen.

Is de escape room geschikt voor iedereen?
Zeker weten. Het is namelijk geen lichamelijk inspannend spel. Misschien dat je een keer moet bukken of een andere beweging moet maken, maar we verwachten geen sportieve activiteiten in de kamer. Zoals eerder vermeld kijkt er iemand met jullie mee terwijl jullie in de ruimte zijn zodat wij ook weten dat alles goed gaat. Je kunt erop rekenen dat als je uit de ruimte wilt, dat dit altijd mogelijk is.

Is een Escape Room geschikt voor kinderen?
Voor ons is er geen minimumleeftijd aan de escape room verbonden. Houd er rekening mee dat er een bepaalde sfeer in de ruimte is gecreëerd die kleine(re) kinderen eng kunnen vinden. De raadsels en puzzels zijn namelijk afgestemd op volwassenen. Het is dus aan jezelf om in te schatten of dit haalbaar is. Ons advies is een minimum leeftijd van 12 jaar, voor kinderen onder de 12 jaar verwachten we dat er een volwassene meegaat in de escape room. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Hey, wil je contact met ons?